Vores webshop er desværre ude af drift. Ring eller send en E-mail for tilbud.

​✔ Robust og slidstærkt tøj​

Konkurrencedygtige priser​

Stiftet i 1970

Tlf.: 97 96 16 90

Gummistøvler i solid kvalitet

Mangler du nye gummistøvler til arbejde eller fritid, er vi hos Hanstholm Havns Indkøbsforening eksperter i gummistøvler til både dame og herre. 

Vi forhandler primært til vores kunder i området omkring Klitmøller, Hanstholm og Thisted, som har brug for nogle solide støvler i gummi, der kan holde længe. Vi sælger også arbejdstøj og sikkerhedssko til arbejdsbrug. 

Vi tilbyder alle de gode og kendte mærker som Elka, Guy Cotton, Ocean, Viking, Tretorn og Dunlop, hvor du er sikker på at få gummistøvler i høj kvalitet, der kan bruges til både arbejde og fritid. Se vores brede udvalg af typer og modeller her på siden, hvor du finder alle typer størrelser til såvel mænd, kvinder og børn.

Slidstærke og robuste gummistøvler

Når du skal se efter nye gummistøvler, er det vigtigt, at de formår at holde tæt. Ved at vælge nogle velrenommerede mærker kan du være sikker på, at du får et produkt, der er designet med mange års erfaring. 

Vi har en bred vifte af de bedste gummistøvler på markedet, hvor du finder noget for en bred smag. Uanset hvad du skal bruge dem til, har vi nogle, der passer til dig. Vi har blandt andet:​

  • Børnegummistøvler
  • Jagtstøvler
  • “Mode"-gummistøvler
  • Waders
  • Skridtstøvler​

Har du brug for vejledning til at finde de rigtige slags, eller sætter du pris på at prøve dem først, er du velkommen i vores butik i Hanstholm, hvor du får kyndig og professionel rådgivning.

Bliv godt klædt på til regnvejr

Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr, men kun dårlig påklædning. Skal du bruge gummistøvler til fritid, er de stadig med til at holde dine fødder tørre, og du er meget mere fleksibel. Bliv godt klædt på til regnvejr med nogle gode og solide støvler, der holder i mange år.

Du er velkommen til at kigge forbi butikken eller ringe til os på telefon 97 96 16 90 eller skrive til e-mail hhi@hanstholm-indkoeb.dk, hvis du har spørgsmål.

Vi skriver gerne til dig ​

Har du spørgsmål til os, så udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hanstholm Havns Indkøbsforening  |  Kai Lindbergsgade 73, 7730 Hanstholm  |  Tlf.: 97 96 16 90  |  E-mail: hhi@hanstholm-indkoeb.dk  |  CVR: 28584717