Vores webshop er desværre ude af drift. Ring eller send en E-mail for tilbud.

​✔ Robust og slidstærkt tøj​

Konkurrencedygtige priser​

Stiftet i 1970

Tlf.: 97 96 16 90

Gummistøvler i solid kvalitet fås lige her

Mangler du nye gummistøvler til arbejde eller fritid? Så bør du tjekke vores udvalg ud. Lige her hos Hanstholm Havns Indkøbsforening er vi eksperter i gummistøvler til både dame, herre og børn, så vi kan også hjælpe dig med at finde det rette par. Vi har et bredt sortiment af kvalitetsstøvler, som vi sælger til fornuftige priser.

Vores forretning er beliggende i Hanstholm, og derfor forhandler vi primært til vores kunder i området heromkring samt i Klitmøller og Thisted. Dog står vi også til rådighed uden for disse områder hos kunder, som har brug for nogle solide støvler i gummi, der kan holde længe. Vi sælger også arbejdstøj og sikkerhedssko til arbejdsbrug eller fritid.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for gummistøvler, sikkerhedssko og arbejdstøj. Derfor har vi en bred viden på området, som gør os kompetente til at guide dig, så du kan finde et par passende gummistøvler. Vi ved, hvad god kvalitet er, og vi tilbyder derfor alle de gode og kendte mærker som Elka, Guy Cotton, Ocean, Viking, Tretorn og Dunlop.

Med et par gummistøvler fra disse leverandører, er du sikker på at få støvler i høj kvalitet, der kan bruges til både arbejde og fritid. Se vores brede udvalg af typer og modeller her på siden, hvor du finder alle typer størrelser og modeller til såvel mænd, kvinder og børn.

Virksomhed med mere end 45 års erfaring

Vores professionelle firma har eksisteret siden 1970, og derved altså i mere end 45 år. Gennem årene har vi tillagt os en bred viden inden for gummistøvler og arbejdstøj, og derfor er det oplagt at vælge os som din næste gummistøvleforhandler. Vi kan varetage mange forskellige opgaver på området. Hvis du eksempelvis er i tvivl om, hvilke støvler der passer bedst til dine ønsker og behov, så hjælper vi dig gerne med at finde ud af dette.

Vores sortiment rummer mange forskellige gummistøvler, hvilket sikrer os, at der er noget for enhver smag. Du kan dog være sikker på, at alle støvlerne i udvalget er af høj kvalitet, så du kan få glæde af dem i mange år ud i fremtiden.

Vi ved, hvor meget godt og ordentligt fodtøj betyder, og derfor stiller vi nogle strenge kvalitetskrav til alle produkter i vores sortiment. Denne høje kvalitet sikrer dig en god arbejdsdag, udflugt, eller hvad du nu skal bruge dine nye gummistøvler til. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at tjekke vores udvalg ud.

Slidstærke og robuste gummistøvler

Når du skal se efter nye gummistøvler, er det vigtigt, at de formår at holde tæt. Dog findes der rigtig mange modeller på markedet, som ikke holder tæt, når regnen først vælter ned. Derfor kan det godt betale sig at vælge et par støvler fra et anerkendt mærke, idet du herved er sikret høj kvalitet samt tætte støvler.

Ved at vælge nogle velrenommerede mærker kan du være sikker på, at du får et produkt, der er designet med mange års erfaring. Dette er netop, hvad du finder i vores sortiment af gummistøvler, som du med fordel kan tjekke ud med det samme.

Vi har en bred vifte af nogle af de bedste gummistøvler på markedet, hvor du finder noget for en bred smag. Uanset hvad du skal bruge dem til, har vi nogle, der passer til dig. Det kan eksempelvis være, du skal på fisketur i weekenden eller mangler et par gode gummistøvler til arbejdsbrug. I vores udvalg finder du det hele – vi har blandt andet følgende:​

  • Børnegummistøvler
  • Jagtstøvler
  • "Mode"-gummistøvler
  • Waders
  • Skridtstøvler​

Bliv godt klædt på til regnvejr lige her

Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr, men kun dårlig påklædning. Skal du bruge gummistøvler til fritid, er de stadig med til at holde dine fødder tørre, og du er meget mere fleksibel. Bliv godt klædt på til regnvejr med nogle gode og solide støvler, der holder i mange år, hvilket du finder lige her på siden til fornuftige priser.

Det er ingen hemmelighed, at korrekt fodtøj såvel som overtøj spiller en afgørende rolle i forhold til at føle sig godt tilpas og få det optimale ud af dagen. Derfor kan det som regel godt betale sig at investere i et par gode støvler. Vi forhandler gummistøvler af høj kvalitet, men til lave priser lige her på siden. Hos os finder du støvler til enhver smag og ethvert behov, så du kan med fordel tjekke vores udvalg ud.

Har du brug for vejledning til at finde de rigtige slags, eller sætter du pris på at prøve dem først, er du velkommen i vores butik i Hanstholm, hvor du får kyndig og professionel rådgivning. Vores personale har en bred viden på området, og vi hjælper dig hellere end gerne med at finde et par støvler, som passer til dine behov. Hvis du har en særlig efterspørgsel, så gør vi også altid vores bedste for at imødekomme denne.

Kontakt os for flere oplysninger om gummistøvler

Lige her hos Hanstholm Havns Indkøbsforening finder du et stort udvalg af støvler i gummi, som kan bruges til ethvert formål. Vi har støvler i mange forskellige størrelser og modeller, så der er noget for enhver smag. Vores priser er konkurrencedygtige og lave, selvom kvaliteten på alle vores produkter er meget høj. Herved er du sikret at modtage varer, som du kan få glæde af i mange år ud i fremtiden.

Kunne du tænke dig at høre mere, er du til hver en tid velkommen til at kigge forbi butikken på følgende adresse:

Kai Lindbergsgade 73, 7730 Hanstholm

Her finder du imødekommende personale, som står klar til at hjælpe dig. Hvis ikke du befinder dig i nærheden eller hvis du har brug for hjælp, er du desuden altid velkommen til at kontakte os på anden vis for at få kompetent hjælp. 

Du kan ringe til os på telefon: 97 96 16 90 eller skrive til e-mail: hhi@hanstholm-indkoeb.dk, hvis du har spørgsmål, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Bliv godt klædt på til regnvejr

Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr, men kun dårlig påklædning. Skal du bruge gummistøvler til fritid, er de stadig med til at holde dine fødder tørre, og du er meget mere fleksibel. Bliv godt klædt på til regnvejr med nogle gode og solide støvler, der holder i mange år.

Du er velkommen til at kigge forbi butikken eller ringe til os på telefon 97 96 16 90 eller skrive til e-mail hhi@hanstholm-indkoeb.dk, hvis du har spørgsmål.

Vi skriver gerne til dig ​

Har du spørgsmål til os, så udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hanstholm Havns Indkøbsforening  |  Kai Lindbergsgade 73, 7730 Hanstholm  |  Tlf.: 97 96 16 90  |  E-mail: hhi@hanstholm-indkoeb.dk  |  CVR: 28584717