Vores webshop er desværre ude af drift. Ring eller send en E-mail for tilbud.

​✔ Robust og slidstærkt tøj​

Konkurrencedygtige priser​

Stiftet i 1970

Tlf.: 97 96 16 90

Sikkerhedssko i høj kvalitet til gode priser

Har du brug for nye sikkerhedssko til arbejde eller fritid? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Hanstholm Havns Indkøbsforening tilbyder vi et stort udvalg af forskellige sikkerhedsfodtøj og gummistøvler til alle slags kunder. Vi servicerer primært folk, der kommer fra området omkring Klitmøller, Hanstholm og Thisted, men vi står naturligvis også til rådighed uden for disse områder.

Er du interesseret i at se på et par nye sko til arbejde, der har indbygget armering, har vi helt sikkert nogle, der falder i din smag. Vi tilbyder nogle af de bedste sikkerhedssko på markedet til damer og mænd. Fælles for alle arbejdssko i vores sortiment er, at de alle er af høj kvalitet, der er designet til at kunne beskytte tæer og fødder ved uheld, hvor tunge eller skarpe genstande rammer foden. Dine fødder er med andre ord godt beskyttet med sikkerhedssko fra vores hjemmeside.

Vi har flere mærker at vælge imellem, så vælg efter, hvad du føler dig bedst tilpas med. Dette sikrer os, at der er en sko for ethvert behov og enhver smag. Du bør med andre ord ikke holde dig tilbage med at tjekke vores udvalg ud, da vi med stor sandsynlighed har lige den arbejdssko, som du leder efter. Vi står altid klar med god kundeservice og kompetent rådgivning, så vi kan finde den helt rette sko til dig.

Professionelt firma med mange års erfaring

Vi er et professionelt firma, som har eksisteret siden 1970. Vi har altså mange års erfaring i branchen for sikkerhedsfodtøj, og derfor kan vi hjælpe med mange forskellige opgaver på området. Vi har den rette viden til at udvælge lige netop de sko, som overholder vores skarpe kvalitetskrav, og som derfor kan få en plads i vores sortiment.

Derudover så ved vi, hvor vigtigt det er at passe på sine fødder, når man arbejder med tunge eller skarpe genstande. Uanset om du er erfaren på området eller ej, så er sikkerhedssko altid en god idé, hvis nu uheldet skulle være ude. Vores sko er slidstærke og robuste, men fås til en god pris. Vi garanterer holdbare arbejdssko, som du kan få glæde af i mange år, hvis du køber dine næste par her hos os.

Vejledning til at finde de rette sikkerhedssko

Er du ikke sikker på, hvilken type sikkerhedssko, du skal have til din fod, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere eller besøge os i butikken i Hanstholm. Vi har nogle dygtige fagfolk, der ved alt om fodtøj til rådighed, hvorfor vi nok skal hjælpe dig med at finde de helt rette sko til dit arbejde.

Vi tilbyder blandt andet følgende sko:

  • Træsko
  • Sikkerhedsfodtøj
  • Sikkerhedsstøvler
  • Fritidssko​
  • Børnesko
  • Sandaler
  • Såler​

Vores personale og imødekommende og står klar til at hjælpe dig med lige dét, som du har brug for. Vi sætter altid god tid af til hver enkelt kunde, så vi kan snakke grundigt om dine forventninger og ønsker til dine nye sikkerhedssko. Dette er en vigtig forudsætning for at kunne finde lige netop de sko, som du har brug for.

Uanset hvilken sikkerhedssko du investerer i her hos os, så er der garanti for, at du får en god sikkerhedssko af høj kvalitet. Vi går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten i vores udvalg af varer, hvorfor vores kunder kan være sikre på at modtage ordentlige produkter, uanset hvad de køber.

Bliv klædt godt på med sikkerhedsfodtøj

Arbejder du i en branche, hvor der forekommer tunge løft, og hvor der er fare for, at dine fødder potentielt kan komme til skade? Så bør du få et par gode sikkerhedssko, der er bygget til at kunne holde til tunge genstande. Du finder dem her på siden, hvor vi har mange forskellige størrelser og modeller til såvel mænd som kvinder.

Vi garanterer dig en god service med hurtig levering og skarpe tilbud på kvalitetssko. Vores priser er altid konkurrencedygtige, så du kan med fordel tjekke vores udvalg ud. Hos os kan du få professionel vejledning, hvor vi sammen finder lige netop den sikkerhedssko, som egner sig bedst til dine behov og til din fod.

I vores udvalg finder du desuden også sko til børn, sandaler, gummistøvler og såler. Uanset hvilket fodtøj du er på udkig efter, så er vores udvalg med andre ord et kig værd.

Kontakt os for professionel vejledning

Er du interesseret i at vide mere eller prøve nogle arbejdssko? Så er du til hver en tid velkommen til at kigge forbi butikken på følgende adresse:

Kai Lindbergsgade 73, 7730 Hanstholm

Hvis ikke du befinder dig lige i nærheden, så er du også altid velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon: 97 96 16 90 eller skrive en mail til: hhi@hanstholm-indkoeb.dk for at høre mere om vores tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Vi kontakter dig gerne

​Har du spørgsmål til os, så udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Hanstholm Havns Indkøbsforening  |  Kai Lindbergsgade 73, 7730 Hanstholm  |  Tlf.: 97 96 16 90  |  E-mail: hhi@hanstholm-indkoeb.dk  |  CVR: 28584717